Vimeo

Soundtracks

Birds' on Vimeo

Een aantal jaren maakte Hilke en ik wandelingen in de Zwitserse Alpen. Dat resulteerde in allerlei mooie herinneringen op beeld. Nu ook een herinneringen in muziek: a long way to go.
Er zijn natuurlijk allerlei filosofische gedachten, welhaast spirituele gedachten. Maar dat laat ik over aan de luisteraar, kijker.
 
A long way to go

A Roman Story is a fun trailer. 

A Roman Story

Trailer van de bekende film Afblijven

Afblijven trailer

Afterlife zijn de eerste momenten nadat je gestorven bent en je opnieuw je eigen wereld moet creëren.  

Afterlife

Kijkend naar TV, de regeringsverklaring, uitgezet, moest ik deze compositie van mezelf afmaken. Een filmpje over oorlogskinderen. Kinderen die door het gedrag van volwassenen in deze toestand geraakt zijn. Het houd maar niet op. Agressie, disrespect, wantrouwen, beschamen van vertrouwen van mensen die zich niet kunnen verweren: again and again.
Natuurlijk is de situatie in de Tweede Kamer niet te vergelijken met deze beelden. Maar het is daar - ergens in de politiek - wel begonnen.

Again and Again

Akte van Berouw - trailer, ooit gemaakt voor Chris Houtman zijn boek.

Akte van Berouw

Schattig, schattig, schattig. Het is een diep respect voor de cartooncomponisten die zo vlekkeloos een filmpje als dit konden underscoren. En ook lol voor mij om er muziek bij te schrijven

Alle eendjes zwemmen

Dit jaar hebben we geen "levende kerststalletjes" bezocht. Noch hebben we familie, onze kinderen op bezoek gehad. Maar wat deden we wel? In onze gedachten kunnen we overal naartoe reizen.
Aandacht voor de mooiste vrouw ter wereld - check (Amora)
Naar onze kinderen reizen - check
Verblijven in warme oorden - check
Wat blijft voor mij is dat muzikaal vormgeven. Marc Vogels, sorry ik heb je gitaar geleend.
Mijn gitaar spel is niet zo geweldig. Maar je hoort wel wat ik bedoel: voor de mooiste vrouw, voor mijn kinderen en mijn studio in de toren van Zwolle die lekker warm is:

Amora

Andre Hoogeboom Trailer voor zijn nieuwe boek.

Andre Hoogeboom Trailer

Een filmpje voor een familielid die ging trouwen met een Noorse. Ik heb de twee volksliederen door elkaar gehusseld en samen met Hilke een "momentje" van gemaakt.

Anthem of Norway and Netherlands combined

Newsletter