Fred Vogels

Listen to the music
Going Home
Back to Normandy Taps (HQ)
Back to Normandy in Concert (HQ)
In Memoriam (HQ)
The Smell of Incense (HQ)

Directory: Recently Updated Listings 

Resultaten 1 - 20 van 60

Een paar dagen heb ik weer met Hilke Ingelse doorgebracht op Père Lachaise. Deze ontroerende omgeving waar je - gelukkig ook - in stilte kunt genieten van de rust die daar heerst. Voor de mensen die daar te grave zijn gelegd krijg ik altijd het gevoel dat ze thuis gekomen zijn. Vandaar deze muziek bij de foto's van dit schitterende spirituele kerkhof. Going Home beschrijft mijn gevoel als ik daar loop. Akkoorden die telkens weer oplossen. Zou het werkelijk zo gaan?

Category Birds' on Vimeo
Going Home

Elegy (HQ)

Coronasong of coronalied is een akkoordenschema en melodie die al vele keren zijn gecomponeerd. Een melodie die iedereen meteen meezingt. Een akkoordenschema waar zgn. plagiaatcommissies snel klaar mee zijn. Wat natuurlijk leuk is, zijn de woorden die je erbij kunt verzinnen. We hebben dat ook gedaan. In het filmpje, zie link, zie je het resultaat.

Coronasong (HQ)

Deze film geeft een samenvattin ...

Fred Vogels, my music - my war


Birds' Next Level. Toen ik de laatste nootjes voor het album Birds’ Next Level inspeelde, crashte de server met daarop meer dan 20 jaar werk. Aanvankelijk kon ik niet voor of achteruit maar dmv wat sluipwegen en mijn reserve-server kon ik mijn werk herstellen. Wat heeft dit nu met dit album te maken? De crash had dezelfde impact als de composities op dit album: facts of life. Iets stopt en iets nieuws begint. Dat ‘iets nieuws’ kon natuurlijk van alles zijn. Bijvoorbeeld een streep onder ruim 20 jaar werk zetten. Op mijn leeftijd heb je al veel strepen ergens onder gezet. Dus de momenten van verbazing ‘wat gebeurt hier nu’ waren niet het 'einde van de wereld' voor mij. ...

->Playlist - Birds' Next Level

A helpfile  how to search on a map on Back to Normandy - Map search

->Back to Normandy - Map search

Newsletter